Het Breinatelier

Tijdens het Breinatelier gaan de deelnemers spelenderwijs aan de slag met een door de organisatie gekozen onderwerp of thema. Dit thema is gericht op verandering, nieuwe doelen, communicatie, bedrijfscultuur of verbinding.

Alledaagse (werk)situaties worden aan het thema verbonden waarbij humor altijd de boventoon voert. Je wordt je bewust van de werking van het brein, lichaamstaal en communicatie op de werkvloer en ook privé.

Deelname aan het Breinatelier zorgt via een maatwerkprogramma met bijvoorbeeld creatieve werkvormen, interactie, toneel, muziek en visualisatie voor verbinding, plezier en kennis.

Jij ervaart

 • Humor

 • Afwisseling

 • Inspiratie

 • Beweging

 • Creativiteit

 • Verrassing

 • Aha-momenten

 • Inzicht

Welk breinweetje zit er in deze doos?

Sketch

Op humoristische wijze wordt sketch ingezet en zo wordt theorie omgezet naar alledaagse situaties waarin iedereen zich zal herkennen.

Activerende werkvormen

Door middel van activerende werkvormen en muziek wordt het publiek in actie gezet. We garanderen dat we vrijwilligers nodig hebben.

Visual recording

Een uniek visueel verslag van de avond. Ter plekke wordt met de hand een weergave gemaakt van de avond. Besproken onderwerpen, kernwaarden van het bedrijf, personen, toekomstbeelden en doelen worden verzameld en op een unieke manier aan het einde van de avond aan het publiek gepresenteerd.

Op verschillende manieren uit te voeren

Offline

Fysiek bij elkaar
Gewoon met z’n allen op
veilige afstand bij elkaar

Hybride

Een mix van beide
Deelnemers zijn zowel fysiek als
online aanwezig

Online

Volledig online
Alle deelnemers worden geïnspireerd
vanuit onze BreinbustersStudio

Maatwerk

De gehele show wordt afgestemd op de wensen van de organisatie. Afhankelijk van deze wensen bepalen de Breinbusters welke onderdelen uit hun trukendoos worden ingezet. De show wordt zorgvuldig samengesteld op een manier dat deze voor iedere doelgroep geschikt is.

 • Inspiratiesessies

 • Cultuur- of veranderingstraject

 • Verbinding op de werkvloer

 • 50 – 100 deelnemers

Voor wie

De show is geschikt voor elke organisatie die haar medewerkers bewust wilt maken van communicatie op de werkvloer en medewerkers wilt verbinden met elkaar en de organisatie. We werken met groepen van 50 tot 100 deelnemers.

Uitvoering en materialen

De show kan op verschillende manieren worden uitgevoerd: offline, online of hybride. In alle varianten verzorgen de Breinbusters zelf de materialen en attributen die tijdens de show worden ingezet.

Vraag een offerte aan

Ze vonden het te gek!

“Super afwisselend en vol met humor. Je verveelt je geen moment en de avond vliegt voorbij! Er wordt enorm veel kennis gedeeld en tegelijkertijd wordt die kennis op een leuke manier middels voorbeelden in de praktijk gebracht.”

Bjorn Kerssenberg

“Er zijn drie woorden die in me opkomen die de show beschrijven:
verrassend, bewustwording en kwetsbaar opstellen.”

Loes Kessels, Coöperatie Vitelia

“Een verassende, verfrissende kijk vanuit de medewerk(st)ers op het bedrijf. Door de vragen en de presentatie is iedereen betrokken. Een mooie en actieve reis door de cultuur van het bedrijf.  Met als resultaat, een prachtig ‘meterslang’ inzicht van en in je bedrijf. Laat je verrassen!”

Jeannine Huizenaar, Huizenaar Kappers